Олга Скабеева от руската държавна телевизия Россия 1 това се дължало на

...
Олга Скабеева от руската държавна телевизия Россия 1 това се дължало на
Коментари Харесай

Британците умират от глад, вече изяждат катеричките в парковете, тръби руската пропаганда

Олга Скабеева от руската държавна телевизия Россия 1 това се дължало на голямата сума пари, които английската столица е изпратила като помощ на Украйна

Водещата на съветската държавна телевизия Россия 1 стана " вайръл " във Англия , откакто разгласи, че британците нямат задоволително храна и са принудени да изяждат животинките от парковете.

Водещата на предаването " 60 минути " Олга Скабеева стигна до такава степен, с цел да " осведоми " феновете, че в Лондон са почнали да се хранят с катерици.

По думите ѝ това се дължало на голямата сума пари, които английската столица е изпратила като помощ на Украйна, което довело до дефицит на хранителни ресурси, което пък подтикнало лондончани да подхващат крайната мярка.

" Днес бе разкрито, че някои заведения за хранене във Англия сервират катерици. С оглед на обстоятелството, че има задоволително животни по парковете, за какво да не ги хапнем, в изискванията на дефицит на храна? ", попита Скабеева.

„ Те не отдръпват решението да оказват помощ на Зеленски, да доставят оръжие. Тоест хем ще продължат да ядат катерици, хем ще продължат да доставят снаряди ” , добави още тя.

В английските таблоиди като " Дейли мейл " фактически се завъртяха заглавия, че в Лондон някои деятели водят договаряния с два ресторанта да сервират сиви катерици.

Сивите катерици би трябвало да се сервират в заведенията за хранене, съгласно група за акция за отбрана на дивата природа. Кампанията в действителност цели да резервира популациите на алената катерица, която е съперник на сивата.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР